Google+ Followers

Friday, January 18, 2013

Worniojowo Giveaway by Wanynaziar

Assalamualaikum semua!Hi semua!Jom ikut Segmen yang special nih!Jom! 






Jom tengok Terma dan Syarat dia .


Syarat-syarat Nak Hadiah :


 Follow bloggie wanynaziar
 Like fanpage wanynaziar dan klik 'Ais Cream' di sidebar *akan disemak 
 Wajib Follow daan Like semua sponsor yang sudah bermurah hati menderma :)
 Buat entry yg sama tajuk seperti diatas, copy banner dan 
backlink ke entry nie

Disunatkan tag 2 blogger :)

Ada lagi...

Letakkan link entry anda HANYA pada entry 'Worniojowo 
Giveaway by Wanynaziar'

Dalam Segmen Hadiah nih pun ada Sponsor jugak tau!
Jom lihat siapa Sponsor dia.
Kot-kot korang bermurah hati ada yang menyumbang sebagai Sponsor ker?

Penaja-Penaja yang Terhebat :


Wanynaziar (Follow ∫ Like)
 Wawa (Follow ∫ Twitter*pertukaran link :)
 Azzahsaid (Follow ∫ Like)
 Dunia Wilma (Follow ∫ Subscribe)
 Farahuda (Follow Follow
)
 Mazlina Mohd Nazir (Follow ∫ Like)
 Farahafiza (Follow ∫ Like)
 Miszsheyla (Follow ∫ Like)
 Iiham Hati Qa Qaisara (∫ Twitter ∫ Tumblr)
 Mr.Apih (Follow)
  & Like ∫ Like) *penambahan 
 Aimi Roslan (Follow ∫ Twitter) 
 Sheda Ucu (Follow ∫ Subscribe)
 Farahuda (Follow  Like)
 Lea Athira (Follow  Like)
 Raja Farah Azian (Follow)
 Wan Echa (Follow ∫ Like)
 Asa banie (Follow ∫ Twitter ∫ Tumblr)
 Mr.Apih (Follow)
 Shaira (Follow  Twitter)
 Aini Zakaria (Follow ∫ Like)
 Adib Aeyman Aswar (Follow ∫ Twitter)
 Pupel Liyana Shop (Follow ∫ Like)
 Aimi Wardina (Follow  Click) *NEW SPONSOR!
Sponsor memang ramai tapi hadiahnya 2xganda dari mereka. Jadi kita sama-sama support yaa :]



Ha,korang mesti nak tahu kan Deadline dia bila kan?


Deadline :




Dibatalkan jika kurang 70 orang menyertainya *baru check bilangan hadiah,baru perasan yang sebenarnya  cik wany memerlukan 63 orang pemenang!

 25 Januari 2012 *boleh dicepatkan dan boleh dilambatkan

Giveaway dah jadi MEGA sbb bila buat senarai hadiah, MasyaAllah memang ramai sangat yang berpeluang untuk menang :)

Jemput la sesiapa yang anda kenal sebab ada hadiah utk TOP REFFERAL. Yang nk buat doodle,silakan. Yang pandai berpantun tu, sila jual. Ada rezeki wany dgn Mr Puteh beli laa. Mudah-mudahan ada banyak penyertaan,Aminnn :)

Ha mesti korang nak tahu Hadiah dia apa kan?Jom klik  ayat kat bawah ni..


Ha,Surprise tak?Jomlah join Hadiah tuh pun banyak!
 Jangan lupa ajak seluruh Blogger tempatan masuk dan join Segemen nih!

Pantun Untuk cik wani

Cik Wani anjur Segmen yang menarik,
Segmen buat anjur Hadiah berganda-ganda,
Saya rakan Blogger amatlah tertarik,
Harap-harap salah satu Hadiah tu,milik saya.

P/S:Kepada CikWani,harap-harap jemputlah balas Pantun saya tuh yer!




2 comments:

  1. nape saya sebagai sponsor tak tersenarai..hmm..macam tu kalo awak menang..tak dapat la saya nak bagi hadiah..(^_^)DKDE

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join ^^ V . Mr Puteh dan wany beli pantun awak yaa :)

    Encik Shafiq Sudin antara peserta,
    Insyallah, ada hadiah utk awak
    Ajaklah teman yang lain ikut serta :)

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)