Google+ Followers

Tuesday, January 8, 2013

Mana Hilangnya Juwita-MV paling Terbaik~~

Haha...itulah tajuk post yang terbaru aku.Hahaha...nak buat camne kan,yela dah lame tak post entri2 yang terbaru.Hoho,dah macam2 benda dah banyak berlaku sepanjang aku tak post entri2 yang tetbaru nih.Hmm..nak buat camne kan,orang busy katakan.Ceh2,taklah busy mane,cuma kesuntukan mase jer..lagipun nak meng'update' blog setiap ,masa takde waktu.Huhuhu...Ha,citer pasal tajuk yang terbaru nih..nak citer sikit,lagu yang lama actually iaitu dari Adira,Hazama dan MonoloQue perggh..memang layan beb tengok MV dier...Hahaha...ape lagi layan lah>>


Ha,dah dengar?Camne best tak?Ha..harap2 dapatlah masuk pencalonan Muzik-Muzik nanti.Pepun Kredit untuk Adira,Hazama and MonoloQue.

No comments:

Post a Comment

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)