Google+ Followers

Tuesday, January 8, 2013

La La La Kerjalah!

JOB

Ha itu dia kerja!Kerja!Kerja,Ye itulah dia kerja.Hmmm...berapa kali aku nak ulang yek?Lol.Ha sejak 2menjak nih,hati aku terfikir rasa macam nak kerja,rasa taknak pun ade.Huhu...Oh Kerja!

Bila dah kerja,baru dapat rasa pengalaman(experience) dan gaji(salary) ituh.Kalau duduk rumah,hmm...dah tau dah nasib keadaannya macam mana.So,ramai jugak member2 aku dah kerja.Kadang2 fikir balik,"Bila pulak time aku nak kerja nih??,"

So bila 'merenung nasibku' nih,apa lagi,layan la lagu nih Meet Uncle Hussain-La la Kerjalah!Jomlah sing-a-long Lagu nih!






La La La Kerjalah Lyrics

La la la 6x
Ha...pening kepala...
Memikirkan tak ada kerja..
Tanam anggur,pilu ditohmah
Ah gantung dirimu saja
Ooo, lega rasanya....
Jadi kerja pegawai pemasaran..
Di Pertama...
Rupa oh rupa2 nya...
Kerja am saja...
Chorus:
La la la
Hari hari kerja..
La la la
Bosan dengan kerja
La la la
Hidup harus kerja...kerja...
Repeat chorus 2x
[ La La La Kerjalah lyrics found on http://lyrics.my ]
Ahhhh..terpinga-pinga...
Tak puas lagi beradu...mengantuk~...
Subuh hingga senja...
Hari hari sama saja...
Ahh..nak bancuh kopi..
Tapi gulanya tiada...
Minum saja...
Kerja bagai nak gila..
Tak juga kaya...
Repeat chorus 2x
Gelisah..ku gelisah..
Mengenangkan masa depan...
Ku harus kerja..
Ohhh mesti kerja..
Tiada ada apa yg percuma...realiti
Jika tiada kerja..
Ohhh, papa kedana...
Repeat chorus 2x

No comments:

Post a Comment

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)