Google+ Followers

Wednesday, January 16, 2013

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

Assalamualaikum semua.Hi semua!Kembali lagi dengan Segmen2 yang lebih menarik!Ha, nih Segmen lain sikit.Apa yang lain?Ha,banyak hadiah yang akan ditawarkan kepada semua yang join!Kalau nak tahu,semua yang join bakal dapat hadiah seorang satu.Maksudnya, 1 Ahli yang Menyertai = 1 Hadiah.pasti menarik bukan?"Fikir-fikirkan"







Jom lihat dan teliti dengan hati siapa Sponsor dia.Kot-kot penulis blog ni ada antara yang menjadi Sponsor:





Senarai Sponsor yang Cantik/Molek/Manis/Kacak/Stylo:




Sabar,jap!Jangan terlepas pandang pulak yang bawah nih."
"You guys really don't wanna miss it!"
SEMUA PESERTA akan mendapat
- Brooch tajaan Belalang Hijau Perisik

*ulang*


SEMUA PESERTA akan mendapat
- Brooch tajaan Belalang Hijau Perisik

Hahaha...Menarik bukan?

Nak Hadiah?Ada lagi....Lihat-lihat,Tunduk mata ke bawah sikit.Ok cun!


antara hadiahnya >> Domain .Com, Cash 50, Topup 50, Cash 40, Cash 30
dan banyak lagi untuk dimenangi..

Kalau nak join,mesti ada syarat dia kan?Betul?Betul bukan?
Antara syarat dia.



TIDAK semestinya anda harus follow semua sponser dalam 1 masa.. 
anda boleh follow sedikit demi sedikit sehinggalah 31Januari..
(hanya like fanpage sekiranya sponser tak letak button follow)

Giveaway BERMULA pada 7Jan dan TAMAT pada 1Feb
PEMENANG akan diumum pada 4Feb pukul 12 Tengahari

sudi sudikan diri anda untuk mencuba nasib dan 
memeriahkan lagi giveaway ini.. 

So,macam mana?Ada berani?
Teruja?Seronok?Beronok-ronoklah/Bergembiralah nak sertai Segmen di atas!
Cepat-cepat tekan Banner di atas!
MANGSA TAG: piqa , fatin ,emas putih , qin, ina

P/S:Mangsa Tag tuh bukan apa,saje jer...Manela tahu korang kena Tag tuh Menang?



Let's think Positive!



3 comments:

  1. wah baca entry ni buat rasa macam meriah... thanks for joining... tolong jawab bg pihak jiwarosak... ;)

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)