Google+ Followers

Tuesday, January 15, 2013

Jom tingkatkan follower sampai lebam

Assalamualaikum semua.Hi semua!Ha,kalian sahabat handai semua macam mana?Sihat?Semoga aku harap kalian dan sahabat handai semua berada dalam keadaan sihat walafiat.InsyaAllah.

Aku nak khabarkan ada satu lagi segmen untuk kalian sertai segmen nih.Lihat di bawah ini syarat-syarat untuk sertainya!




Ha,nampak tak Banner Cantik-Molek tuh?Ha,tunggu apa lagi,Klik jer!

Nak sertai Segmen nih,ada syarat-syaratnya jugak.Ni dia syarat-syaratnya:

  1. Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam " & letak jumlah follower yang sekarang ( printscreen/terpulang)
  2. Follow blog ini ( terpulang )
  3. Tekan google+ pada entri ' Contest 10 Blogger Terbaik Malaysia '. (wajib)
  4. Letak link entri yang anda buat tadi di kotak komen di bawah . Done :)

 Follower terkini:





( Segmen ini bertujuan untuk membantu para blogger yang baru berjinak-jinak dengan blog dan untuk mengutip follower sebanyak mungkin )
* Bermulanya 12.1.2013 tamat pada... (sehingga peserta betul-betul lebam , hehe)
Ladies and Gentleman,what you heading up?So,jomlah sertai ramai-ramai.Lagi ramai lagi bagus!
Mungkinkah anda yang bertuah itu?




























26 comments:

  1. Dari segmen yang sama..(^_^) done follow. Mai la singgah sini..

    http://orangkami.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama...
    Singgah sini & follow awak semula..:D

    ReplyDelete
  3. follow u dr segmen yg sma...follow bck k :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. salam kenalan.. :)
    datang berkunjung dari segmen sama dan follow sini.. #38


    dah join segmen ni ke? Kalau belum, jom la join sama..simple je.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  5. http://storybudakminatkpop.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    dah follow awak :) terima kasih sebab follow saya dulu :)

    ReplyDelete
  6. hai sya dtg follow balik

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama http://izzam4eva.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html.Follow sini sekali :)

    ReplyDelete
  8. singgah+follow dari segmen sama

    http://duniakita94.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. salam...

    done follow....

    dri segmen yg same.. ^^_^

    ReplyDelete
  10. dah follow back :D

    http://strongheart95.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. follow dr segmen sama..
    follow me back :)
    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    Jenjalan sini membalas kunjungan anda sambil follow back :)

    ReplyDelete
  13. datang sini dari segmen yg sama dan follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  14. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  16. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan, dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan, dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Daddy Zuki pun datang dari segmen yang sama iaitu http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html. Daddy Zuki singgah dan follow blog awak dan ingin mengucapkan 'Happy Blogging!'.

    ReplyDelete
  20. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. join segmen ni jugak. and dah follow :) kalau sudi, follow me back :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)