Google+ Followers

Monday, January 7, 2013

JULIA & JULIE

Julie&Julia

Wah,tengok atas sana ade cerita ape?Ha,mesti semua tertanya-tanya cerita ape tuh?Ha,itulah cerita yang aku baru jer tengok tadi.Tengok kat mane?Tengok kat Astro Fox Mpvies Premium la...

Movie nih seronokla layan sebab Best sangat.Kalau yang tak suka layan Movie,takpelah...Movie ni dia pelakon dia ialah Amy Adams,so,,barula 'feel' nak layan.

Ha,cerita ni pasal 2 kisah benar ynag melibatkan pasal orang yang suka sangat masak.Bidang kulinari mungkin suka kot.Plus,lagipun untuk orang yang nak belajar masak bolehlah cuba-cuba.Manela tau boleh jadi Chef nanti,Ceh!Pepun cerita nih aku bagi Thumbs up! la sebab berjaya kemabalikan mood aku nak kembali masak.Ceh...

No comments:

Post a Comment

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)