Google+ Followers

Tuesday, January 15, 2013

Segmen Kumpul Followers




Assalamualaikum semua.Hi semua!Ha,kalian sahabat handai semua macam mana?Sihat?Semoga aku harap kalian dan sahabat handai semua berada dalam keadaan sihat walafiat.InsyaAllah.


Aku nak khabarkan ada satu lagi segmen yang terbaik untuk kalian sertai segmen nih.Lihat di bawah ini syarat-syarat untuk sertainya!Lagi banyak segmen,lagi bagus kan?Betul tak?Hahaha...

 Syarat - syarat :

1.Follow Blog "HOTMASAKINI"

2.Buat Entri bertajuk"Segmen Kumpul Followers 2013 By Hotmasakini"

3.Tempekkan Banner di atas dalam entri korang

4.Lau dah siap,tinggalkan link entri korang di ruang komen ni


Marilah sama-sama kalian blogger join segmen ini.Tahun baru,Azam baru?Betu tak?Ha,apa lagi...tambah sahaja azam tahun baru dengan azam tambah follower pulak...Mana tahu,sekali Refresh,naik 10K follower kan?Untung-untung traffic penuh jer kan...





3 comments:

  1. Hello, is wonderful and interesting your blog, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama. follow already. :)

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)