Google+ Followers

Thursday, January 17, 2013

"Giveaway 18th FS For You"

Assalamualaikum semua.Hi semua!Andakah masih mengidam-idamkan Hadiah untuk diberi kepada Boyfriend/Girlfriend/Husband/Wife semua?
Masih tercari-cari Hadiah misteri nak bagi kepada yang tersayang?
Ha,inilah masa sesuai nak gembirakan hati yang tersayang itu!





Cantik kan Banner tuh?Ha,tunggu apa lagi,Kliklah banner tuh.

 Nak join pun ada syarat jugak.

 Syarat-syarat :




Hadiah-hadiah yang bakal menjadi milik anda:


Hadiah :
  • 3x  2xTopup RM5 
  • 1x Topup Celcom RM3
  • 2x Doodle full body dari saya dan Azzah
  • 4x Review blog di blog saya dan Saadah
  • 2x Review blog di blog Amirah dan Farah Hanani
  • 2x Bloglist kekal di blog Saadah
  • 5x Bloglist di blog Ain
  • 3x Header
  • 2x Edit Blog

 Pemenang akan dipilih berdasarkan:


  • Top Referral
  • Entri tag terbanyak ( make sure mereka tahu mereka di-tag )
  • Entri paling menarik ( tak kisah nak buat sajak, pantun, lagu etc )
  • Pengomen terbanyak di blog saya
  • Cabutan bertuah guna random.org

Tarikh Akhir nak hantar Kerja Seni nih:

20.FEBRUARI.2013

"Wah,menariknya Segmen nih!Nak join!Nak join!"
Segelintir Blogger akan berfikir seperti di atas.Betul?
Aku harap sangat dapat menang at least  entri paling kreatif..InsyaAllah.
P/S: Aku Harap sangat kalau boleh,dapat Blog edit dari Kak Farah nih.InsyaAllah.Teringin jugak kalau Kak farah yang tolong re-design kan Blog nih.Betulkan Kak Farah?


4 comments:

  1. gud luck..dari segmen yang sama..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/giveaway-18th-fs-for-you.html

    ReplyDelete
  2. good luck..kalo sempat anna join ok..

    ReplyDelete
  3. hello..sponsor edit blog dtg menjengukk:D
    jgn lupe join segmen tu yek..:D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum
    contest ni terpaksa dibatalkan
    kerana kurang sambutan.
    maaf. :(

    sbagai balasan, mungkin saya boleh edit header?
    kalau nak boleh tinggalkan komen di www.farahshahirah.com

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)