Google+ Followers

Wednesday, January 23, 2013

Topup Giveaway by FD

Assalamualaikum semua!Hi Semua!
Bertemu saya lagi,dengan Segmen yang lebih menarik!
Dahg lama aku tak post Segmen-segmen nih.Maklumlah dah kerja kan.

Checkout!



Sabar dulu tengok kejap syarat-syarat dia dulu:

Syarat-syarat

  • Follow blog FD dan page FD
  • Mesti ada blog dan akaun Facebook
  • Follow / Like sponsor
  • Klik SINI *TOLONG JUJUR*

Cara-cara pun ada kalau korang Blogger yang baru.Cik Fatin Diana nih siap tunjuk ajar lagi tau!


Cara-Cara

  1. Buat satu entri mengenai giveaway ini dan bertajuk "Topup Giveaway by FD"
  2. Letak banner kat atas tu dalam entri tersebut dan link-kan ke entri ni :)
  3. Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger (make sure diorang tahu) **kalau rajin**
4. Siap! Tinggalkan link entri kat komen.             
 
Sponsor pun ada!Jangan risau untuk korang jugak! 
 

 
Sponsor:
 
Hadiah pun ada! 
 
 
Hadiah :
 
 
Hadiah:
Topup RM10 - top referral
Topup RM5 x 4 pemenang - random.org

Tarik tutup: belum confirm
 
Ha,tarikh tutup belum confirm lagi?Ha cepat-cepatlah join! 
 
Ajak semua join!Kalau boleh semua Blogger yang dekat Malaysia nih join semua! 
 
 
Anda Yang Bertuah: 


Ha,kan bertuah yang dapat Tag daripada aku tuh?Ha,jomlah join!Tunggu apa lagi!


2 comments:

  1. macam tiada sambutan je... kena promosi ni bro

    Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
    Klik Sini !

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)