Google+ Followers

Wednesday, January 16, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamualaikum semua.Hi semua!Selamat kembali!Pasti semua tengah mengidam bilala giliran aku untuk dapat hadiah daripada Segmen-segmen yang berkaitan kan?Usah gentar! Nak menang Hadiah tak?Jom tambah Segmen di Blog anda!Jomlah join...malu-malu pulak :)


Syarat-syarat kat Blog Comel Yaya Sini. Jom join dan ajak ramai-ramai blogger join.Di samping itu boleh kenal-kenal blogger yang baru kan?Am I Right?



45 comments:

  1. hye thanks :) yaya follow sini...yaya dah letak link list boleh tengok :)

    ReplyDelete
  2. salam. dari segmen yang sama. saya dah follow awak. kalau sudi follow saya balik. thanks.

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. hi.. follow sambil tuh jalan2 sini.. follow saya balik ye ;)

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. meera folow sini.slm pekenalan. dri segmen yg sama.-->http://meerasigadisapril.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  6. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  7. done folow #78

    datang dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal..dr segmen yg same..sudh follow blog awk :)

    http://gummybear-cetusanhati.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-followers-sebanyak.html

    ReplyDelete
  9. Follow dari segmen yg sama..

    http://www.bard.my/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. HEY FROM SEGMEN YANG SME N DONE FOLLOW YOU .. FOLLOW CNIE http://budakcomelkatsini.blogspot.com/2013/01/segsegmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. follow dari segmen sama :)

    http://jasminejiffry.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  13. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. Salam,saya dari segmen yang sama..

    Saya da follow awak..

    Salam berkenalan.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. As-Salam dari bro hh untuk blogger Malaysia. Selamat bersegmen dan menambah rakan di dunia blog.

    http://www.hasrulhassan.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Jemput singgah ke calon Favourite Educational Blog - Malaysia Social Media Week 2013 Award . Terima kasih.

    - hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  16. singgah dr segmen y sama :)
    Done follow awk ;)
    singgah sini jugak =>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan ... singgah dari segmen yang sama .. visit me back .. if u sudi .. http://dheartyqu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. semua org cakap dari segmen yg sama.. tapi Eyra nk ckap yang Eyra dari Planet yg sama datang follow blog superb ni... Follow Eyra balik okay...

    http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  19. singgah dr segmen y sama :)
    Done follow awk ;)
    follow me back?

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  21. Hai! Aina singgah dari segmen yang sama ;) Done follow you!
    >>Aina Mansor<<

    ReplyDelete
  22. same here! folo u - DONE! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  23. salam kenal..yaya join sini dari segmen yang sama..follow yaya balik k..
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen sama , singgah n follow :)
    http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan dr segmen yg sama . kupukupupink terbang sini . done follow u dear ^^ .

    http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  26. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen sama...singgah dan follow :)

    http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  28. Cantik blog awak :-)
    jgn lupa follow sy gak ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  29. hi..follow awak juga..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  30. dr segmen yg sama....follow awak :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  31. Cantik blog awak..
    jgn lupe follow sy gak ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yg same..
    done follow you ,follow me back ..

    http://awesome--blogger.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  33. dr segmen yg sama...
    done follow sini.. jemput ke blog NAZ ye ^_^
    slm kenal..

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  34. done follow.. jemput singgah yer..

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum...datang menyapa dari segmen yang sama
    salam kenal-kenal...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  36. deno dtg dari segmen yang sama... jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno folow sini:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  37. a'kum...datang dari segmen yang sama,done follow awak...
    nnt jemput singah follow me back yer...;)

    http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

    ReplyDelete
  38. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  39. done follow..nnt follow blog sy yea...tq..:)

    ReplyDelete
  40. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  41. salam perkenalan :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  42. salam perkenalan..dtg dr segmen yg sama :)

    http://izyanyuyu.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  43. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  44. Eza rajin blogwalking malam ni. Hihi. Dah follow awak, follower ke-180:)

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)