Google+ Followers

Saturday, January 19, 2013

SHORT SEGMENT BY NAA

Assalamualaikum semua!Hi Semua!
Bertemu saya lagi,dengan Segmen yang lebih "WOW!"
Jom tengok ada segmen apa pulak!




Kak Nurul nih kata nak cari Bloglist.Ha kalau yang tak pernah jadi Bloglist tuh,sudi-sudilah join Segmen nih.

Kalau nak join,tekan Banner yang Cantik tuh.Cantik bukan sebarang cantik tau!

Kalau nak join tekan sini pun boleh


Harap sangat anda dan korang Follow Blog nih.Jomlah join ajak ramai-ramai!
Lagi ramai lagi MERIAH!

Lagipun,semua Blog yang join akan dapat PROMOTE dari Kak Nurul nih.

So,joinlah!Mana tahu,Kak Nurul nih nanti Berbesar hati follow Blog korang pulak!

TARIKH TAMAT:

21.JANUARI.2013

P/S:Kepada Kak Nurul,blog Header saya just simple jer,hmm Kalau Kak Nurul rajin boleh pilih Blog ni sebagai Pemenang tak salah kan?Hehehe...

Header yang Comel :



NAK KENAL LAGI DEKAT?LIKE DAN FOLLOW SEKALI YA!


DAN


















15 comments:

  1. singgah n follow sini.. jemput singgah blog saya..

    http://superdreamland.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)

      saya dah follow dah blog awak :)

      Delete
  2. terima kasih sbb sudi join segment ni..
    good luck yee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama :)

      jangan lupa follow saya balik k :)

      Delete
  3. Assalamualaikum . .

    saya pun dari SHORT SEGMENT BY NAA . dh follow u . follow me back 'kay . :)

    ReplyDelete
  4. salam..datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    *nanti boleh tak matikan pengesahan perkataan untuk kotak komen ni?? just adjust di setting nya je ya.tQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks datang kunjung blog saya :)

      *pasal setting tuh nanti saya ubah setting dia,thanks ingatkan yer :)

      Delete
  5. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...



    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  6. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi.html

    Jom join. Sure akak menang sebab ada banyak hadiah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah join thanks :)

      jangan lupa follow blog saya yer :)

      Delete
  7. Salam :)
    FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
    http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

    jemput join Topup Giveaway ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam :)

      dah join,well pepun dah follow dah :)

      Delete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)