Google+ Followers

Wednesday, January 16, 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

Assalamualaikum semua.Hi semua!Kalian nih ada Segmen terbaru iaitu SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN ! Ha...Terbaik kan?






Nama Penuh :Muhammad Shafiq B Sudin
Tarikh lahir    :23.March.1995

Ha kalau nak tahu apa syaratnya?Klik banner tuh!Bila ada Segmen macam nih,aku dah ada semangat balik nak tulis blog.Oh yeah!Tarikh lahir aku pun sudah semakin dekat kan....

Ha macam mana nak sertai Segmen yang Comel lagi Molek nih?Ha bawak gerakkan mouse dan klik kat Banner tuh!Senangkan?Jom ramai-ramai sertai dan tambahkan traffic dan follow korang!Apa tunggu lagi?Dah dua kali ajak nih!

Kalau dah dekat tarikh yang "Comel" tuh,sila-silalah bagi hadiah dan wish yer!













15 comments:

  1. tQ dik join segmen akk.. ^_^
    eh, ada yng date sama..ha, pkat2 la tuko hdiah nti..hehe


    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan.
    done follow sini. :)

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  3. ya..udah follow-in kamu ya..wink..!! winkk..!!
    dari segmen yang sama..tp tak serupa..

    http://normawar.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  4. kunjungan kembali... done follow u :)

    ReplyDelete
  5. kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  6. Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama...singgah+follow awak :) follow back k

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini,

    Follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-jadi-kampeitai.html

    ReplyDelete
  10. Salam. qyn singgah folo kamu yg osem :D keepin touch ;)

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama :)

    http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ~follow~

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan
    and done follow u too
    thanks

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    Jemput comment pasal ni :D
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/errmmm-apa-kata-korang-pasal-ni.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen sama ... dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  15. terjah sini dari segmen sama.
    jom ke blog sy pulak :)
    follow awak~
    follow me back kalo sudi (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)