Google+ Followers

Thursday, December 29, 2011

FRIDAY 30.12.2011 THE LAST FRIDAY

FRIDAY 30.12.2011 THE LAST FRIDAY - yeah ianye satu hari Friday yang terakhir dan aku pun tak jangka ianye berlaku.Why?Yela selama ni aku tak nak kalau jumpa tahun baru.mnakan tidak kalau tahun baru mesti umur kita meningkat and semua duk cakap pasal azam baru.AZAM BARU???Azam tahun ni pun ade yang tertunggak lagi inikan pula nak azam baru.Kalau cakap pasal azam baru ni...mestila aku nak berjaya dalam
SPM 2012 and mesti kena wat preparation well and perfect.Bagi aku, aku tak leh nak main cakap jer...bila cakap kena buat betul tak???Betul.Aku akan berusaha bersungguh-sungguh seperti mane orang lain berjaya.Last but not least... aku tak leh malas2 lagi and kenalah kurang2kan tidur2 tu...Ok.sampai disini sahajalh coretan saye.Lastly Just Be Cool and try to be A Capable person in doing anything.

Thursday, December 15, 2011

Trending Twitter???

Seriously I'm still new at this social site Twitter.Well, after have been go through this sitem I realized that that has something differ from Facebook.That 's trending.What's "trending" mean??It's a food?drink?Well, nope. It's just a such that world happens behind your surrounding.Guess what?'I think Iknow whta to 'tweet' everyday I on the site.Well, I guess now, its better to I go tweet!!

Thursday, November 24, 2011

Boring! Boring! Boring!

Boring! Boring! Boring!...One word that i repeated into 3 times.Why?Well, it's kind of  Boring! and I don't know what to do.Well, that's all Boring!Perharps this will be the Boring's day?Perharps,perharps,Perharps...

Malaysia Juara!!!



Alhamdulillah akhirnya Pasukan Kegemilangan aku iaitu Team Harimau Malaya telah berjaya menumpaskan sang garuda dengan kemenangan 4-3 menerusi "Sudden-death" atau dipanggil sepakan penalti.Sepakan penalti yang terakhir yang diambil oleh Kapten iaitu Baddrol Bakhtiar yamg memecahkan gawang telah membawa pasukan Harimau Malaya muncul juara Bola Sepak Pingat Emas Sukan SEA 2011.WOOHOO!!!Champions for 2nd Second time in 2 consecutive years!Inilah kapten Harimau Malaya yang jadi 'Lead' untuk team Malaysia!Chaiyok!!!Congratz!!!

Saturday, March 19, 2011

Last day before going to SEPTECHS!

Sebenarnya dah agak lama aku dah tak menulis blog,tapi takpela...di kesempatan ini aku nak jugak cerita apa yang telah aku temui dalam minggu cuti ni.Tapi apa yang aku temui?Nampaknya aku dah ade ramai kawan baru kat SEPTECHS tu.Tapi celik mata2x dah nak kena balik dah...Alamak!macam mane ni ...cuti ni aku rase tak 'feel' lah...WHY? because seminggu jer...tapi walau apa pun,cuti ni 'INDAH'...kalau kita pandai gunakan masa tu dengan betul cam keluar ngan kawan2 ker,main bowling ke pergi bercuti ker...ataupun lain2 punya hal....cuma akulah yang kena pandai2 plan cutini....dan ituje kowt...

Sunday, January 2, 2011

Sekolah Bukak

Semua kawan aku dah tak online lagi dah sehari sebelum buka sekolah.Hahaha.Aku Cuti pulak!Memandangkan aku akan pindah dan daftar 6 Jan 2011,takpe aku online lagi.Sebab lepas ni aku dah tak boleh online lagi dah.Tapi aku pindah pun bagus jugak.Ini satu Anugerah buat orang macam aku.Takde aku nak menghadap kat sekolah tu lagi dah.Aku nak ucapkan terima kasih kepada orang yang doakan aku cepat pindah.Terima Kasih Banyak2.May Allah bless you all.Itu je kot.Terima Kasih.