Google+ Followers

Saturday, March 19, 2011

Last day before going to SEPTECHS!

Sebenarnya dah agak lama aku dah tak menulis blog,tapi takpela...di kesempatan ini aku nak jugak cerita apa yang telah aku temui dalam minggu cuti ni.Tapi apa yang aku temui?Nampaknya aku dah ade ramai kawan baru kat SEPTECHS tu.Tapi celik mata2x dah nak kena balik dah...Alamak!macam mane ni ...cuti ni aku rase tak 'feel' lah...WHY? because seminggu jer...tapi walau apa pun,cuti ni 'INDAH'...kalau kita pandai gunakan masa tu dengan betul cam keluar ngan kawan2 ker,main bowling ke pergi bercuti ker...ataupun lain2 punya hal....cuma akulah yang kena pandai2 plan cutini....dan ituje kowt...

No comments:

Post a Comment

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)