Google+ Followers

Thursday, December 29, 2011

FRIDAY 30.12.2011 THE LAST FRIDAY

FRIDAY 30.12.2011 THE LAST FRIDAY - yeah ianye satu hari Friday yang terakhir dan aku pun tak jangka ianye berlaku.Why?Yela selama ni aku tak nak kalau jumpa tahun baru.mnakan tidak kalau tahun baru mesti umur kita meningkat and semua duk cakap pasal azam baru.AZAM BARU???Azam tahun ni pun ade yang tertunggak lagi inikan pula nak azam baru.Kalau cakap pasal azam baru ni...mestila aku nak berjaya dalam
SPM 2012 and mesti kena wat preparation well and perfect.Bagi aku, aku tak leh nak main cakap jer...bila cakap kena buat betul tak???Betul.Aku akan berusaha bersungguh-sungguh seperti mane orang lain berjaya.Last but not least... aku tak leh malas2 lagi and kenalah kurang2kan tidur2 tu...Ok.sampai disini sahajalh coretan saye.Lastly Just Be Cool and try to be A Capable person in doing anything.

No comments:

Post a Comment

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)