Google+ Followers

Wednesday, December 15, 2010

Aku ni COOL...

Aku memang COOL.Ceh,macam poyo je nak tunjuk2 yang aku ni COOL.Cuma orang tak kenal aku je  kata aku tak COOL.Kenapa aku kata aku COOL???Sebab aku lahir lagi...( cehwah!).Tapi aku rasa word yang sesuai nak describe tentang aku ialah COOL la,...manade benda lain.Cam Handsome,Stylo,Comel..aku rasa semua ni tak sesuaila,...tapi kalau orang kata aku CUTE,aku boleh pikir2 lagi....hehehe...

Ramai orang kata aku," COOL ke kau..?" cam poyo je aku tengok! Tapi kalau yang girls tu memang paham2 jela..Mana taknya...semua nak backup laki diorang la apa2lah...Tapi kalau korang tengok aku tulis kat blog ni sempoi je,,,takde tulis cam karangan yang melebihi  350 patah kata tu...

                                 They are able because they think they are able.-Virgil

Macam ayat tu kalau aku kata aku mampu jadi COOL,sebab aku pikir aku boleh COOL.Korang pun boleh jugak nak tulis atau apa2 la yang korang rasa korang tu cantik ke apa2la.Ni ha,antara yang COOL kat blog.




                                    

ABANG COOL!

2 comments:

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)