Google+ Followers

Monday, November 29, 2010

Unforgettable Memory

"Unforgettable Memory"...ceh ayat...Hari ni dalam hidup aku menjadi pengalaman paling "INDAH" sebab dapat pergi GMI buat pertama kalinya...hehehe...Aku dapat makan FREE 'cause  sebab makan kat  Kafeteria kawan ayah aku...then lepas sembahyang Zohor balikla,yang balik tu macam ''JOURNEY" tu.Jalan2 akhirnya sampai kat MAHA International Exhibition.Nak sampai sini takde la susah mana melainkan KESABARAN sahaja yang dapat membawa pengunjung2nya sampai kat tempat itu...Mula2 aku masuk,pergh2!!! Gilerlah biar betul tempat ni "MACAM2 ADA!!!" nilah banner pameran






Sampai sana je aku n ayah aku jalan2 then masuk bas pergi kat dia punya Exhibition Hall.Sebelum naik bas tu,adela beberapa gambar bunga kat sana yang aku ambik kat situ



Ni pokok kedondong kot....
                                                        


Niha pokok Limau kasturi
                                                      
Habis tangkap gambar tu baru aku naik bas Rapid KL dengan tambang "FREE-OF-CHARGE".Sampai sana,aku masuk Exhibition Hall A,B,C dan jalan2la tengok!Bila aku masuk je,,aku tengok banyak gilerla BOOTH dia!Kalah JomHeboh kat haritu mana tah...Lagipun program MAHA International Exhibition ni diorang wat seiring ngan program TV9 tu :Karnival Sua Rasa TV9 2010...( tak silap akula),



Ni ha poster Karnival Sua Rasa TV9 tu :D

                                        

Aku masuk kat dewan tu,PERGHH!!Kalah BOOTHS kat JomHeboh yang baru2 ni buat kat ,mana tah...
Aku tengok diorang punya EXHIBITOR,wat promotion jual2 n makanan2 n minuman2,banyak gilerla!!!Boleh katakan macam-macam ada!Dah cam Astro la pulak,Banyakla aku tengok diorang promote roti,gula2,jelly,keropok,nuggets dan macam2 lagi...Bawah ni gambar suasana kat sana

MADA punye booths


Booths jual batik,kot

Bunga2 dan buah-buahan punye booths


Booths koko plantation

Gambar orang tengah makan Strawberry Ice Cream...

Masa aku jalan2 kat situ masuk dewan ke dewan,aku rasa aku dah rasa 1001 rasa makanan dah ( kalau tak silap)Thanks to MY FATHER cause bring me here to find new experience!Sebelum nak balik aku tengok jugak orang2 di sekeling rata2nya orang kat kawasan aku kot,mungkin juga tidak.Then aku balik naik Bas ke tempat mula2 jumpa bas n Around 5.30 p.m.,aku dan ayah aku balik. Itulah citer aku setakat sini sahaja.

















2 comments:

  1. Panjang lebar penerangan. Followed sudah. Happy Blogging :)

    ReplyDelete

Awak yang Cool tuh,akan bertambah-tambah Cool bila komen :)